Slider

6.22.2013

World War Z

image

Had a great day and night and day and night with them! Semalam busy berbusiness.. hari ni busy enjoyyy! Hohoh. Irma lak slept over yesterday.. memang 24jam la dengan dorang. Semalam masing2 tidur pukul 5.. bangun tak payah cakap pukul berapa kot? Hikhikhik.

Hari ni plan nak gi tengok wayang. Setelah sekian lama planning.. sementara tunggu wayang start pukul 6 tu, ingat nak gi karaoke. Sekali ternampak satu kelibat ni................. rasa macam kenal! Along!!! Terus berlari gi kat Along hahah.

Dorang pon nak tengok cerita sama kebetulan... dan kebetulan tempat yg kitorang pilih tu, ada 3 seat kosong kt sebelah. Macam tau2 aje kan. Karaoke mula2 slow je.. bosan je. Last2... semua terkinja2 menyanyi lagu Spice Girls. Lagu yang me, Kak Ayu & Along suka sangat menari masa kecik dulu :P

  image

image 
 Watched World War Z.. Well it was okay. They should make it longer! Rasa macam kejap sangat and rush sangat movie tu.. 

  image
Had a great day! And I love my new hair!!!! Thanks to my hairstylist lah.
  image 
 ♥

6.14.2013

New Me

Finally I've found my old self.. after almost 4 years looking for her everywhere, I found her back. She was always there. But she just needs someone to grab her out from hiding behind her own shadow.

I love everything about my life right now. Alhamdulillah.

6.02.2013

Just Keep Moving Forward

Tak semua orang boleh terima caraku, tak semua orang boleh nampak gayaku.. Tapi mereka akan nampak kejayaanku satu hari nanti! Orang akan mengata, orang akan ketawa.. Yang penting jangan pernah mengalah walaupun dihentam dengan pelbagai tomahan.. Yang penting aku ke depan dan kau tetap di belakang!!

Sebenarnya teramat sakit untuk aku lalui segala kepahitan yang aku harus tempuhi untuk mencapai kejayaan. Tapi kemanisan yang aku rasai juga tak terhingga, terasa segala keperitan, keletihan itu seperti sesuatu yang remeh! Aku akan ambil risiko ni untuk keluar dari comfort zone. Aku tak nak buat benda yang sama setiap hari , guna ayat yang sama setiap awal bulan, tengah bulan dan hujung bulan seperti orang lain. Setiap kejayaan bermula dengan langkah pertama. Ini langkah aku yang pertama sejak aku jatuh hari tu.. bukan takat jatuh biasa.. aku siap terlantar macam stroke dah. Tapi cukup2 lah tu. Aku nak ubah kehidupan aku!

How to tell the difference between the poor and the millionaire. One say, "no" and the other one say, "next!".